Útikalauz Szöul

Szöul, vagy a Seoul Special City, a főváros és a legnagyobb metropolisz Dél-Korea. Nem található a Han folyó. Szöul egykor nevezték a World Design Capital 2010-ben Nemzetközi Tanácsa Ipari Formatervezési Társaságok. A város nedves kontinentális éghajlat; A nyár általában meleg és párás, míg a tél gyakran viszonylag hideg.

Látványosságok itt: Szöul:

Látogasson el a paloták.
Unhyeon Palace – használt kiállítási terület hagyományos művészeti előadások, modern és kreatív táncokat. Az újbóli beiktatását a házasság király és királyné Kojong Myongsong egyik fő attrakciója a palotában. Ez történik évente kétszer.

Changyeong Palace – más néven a legtöbb békés és nyugodt között paloták a városban.

Changdeok palota és Biwon Garden – Changdeok Palace jelent barátságosabb környezetet. Ezen a palota el lehet képzelni egy király élvezi magát a fa tetején. Biwon Garden, vagyis a titkos kertben, egy tipikus palota háza táján, ahol a royal pihentető.

Deoksu Palace – a leginkább elérhető palota, mert a helyszín központi Szöulban.

Jongmyo kegyhely – szentelt a szellemek koreai királyi ősök. Még mindig követik az eredeti eljárás felajánlása áldozati ajándék az élelmiszer és ital eredeti rituális eszközök. A királyi leszármazottak és a résztvevők jelmezes rang, valamint a rituális tánc és zenei együttesek.

Gyeongbok Palace – található Szöul fő sugárútján, Sejongro. A palota közelében az elnök háza, a Blue House.

Fedezze fel a múzeumok.
Nemzeti Palota Múzeum Korea – mutat örökségét Joseon dinasztia és a császári család.

Koreai Nemzeti Múzeum – audio és vizuális útmutató ajánlott, amikor turnézik a nagyon nagy múzeum olyan sok relikviák. Szintén 6 galériák.

Háborús Múzeum – van 6 bemutató termek megjelenítésére csaknem 5000 éves történetében idegen invázió. A park, ami körülveszi a múzeum megjeleníti repülőgépek, tankok és más harci gép a koreai háború, a jelen.