Szöul Útikalauz és Turisztikai látványosságok

Szöul találkozik a gyönyörű ősi koreai kultúra, eközben valóban úgy érzi, hogy te vagy az Ázsia egyik modern nagyvárosok. A főváros déli Korea paloták zöldövezeti parkok. Szöul van felruházva sok természeti adottság, a folyó, hogy a virágok nyugodtan keresztül a város és a hegy, amely egyaránt körülveszik, és részét képezik a város. Amikor a nap fordul éjszaka van sok köze van a városban, nincs semmi a területen a vásárlás, evés, és városnézés.

Vannak érdekességek Szöul érdemes látni:

1. A palota Changyeonggung

A palota épült király Sejong a tartózkodási apja. A középső rész, a Myeongjeon épület, épült a 14. században. Ez teszi, hogy a legrégebbi a maga nemében Koreában. A park, amely körülveszi a palota nagyon szép, és itt van a Chundangji tó, amely egykor egy rizsföld.

2. A szentély a Jongmyo

Jongmyo egy királyi szentély, végén épült a 14. században. Évente négyszer az elegáns és nagyvonalú alapon kialakult a háttérben szertartások, amelyben a király fiai, és katonai vezetők vettek részt. Ez a hely tartják az egyik legfontosabb koreai művelődéstörténet.

3. Dongnimmun

A lenyűgöző kapuja Dongnimmun 1898-ban épült, mint ünnepe Korea szabadság és a függetlenség. Úgy találja, hogy a Függetlenségi Park, ahol áll egy emlékmű alatt a koreai nép harcát a hazájukért.

4. A templom az Bongwonsa

A templom az Bongwonsa-ben alakult 889 alatt Silla régióban. Ugyanakkor a jelenlegi templom épült király alatt Yeoungjo, mint az eredeti volt, elpusztult a háborúban intézkedéseket. Havonta kétszer a templomban, van egy show a hagyományos koreai rituálék és jelmezek.

5. Szöul Torony

Szöul torony épült években 1969-1975 a csúcs a Namsan Mountion. Az alap a torony épül a 243 méteres tengerszint feletti magasságban, és a torony maga is egy 236,7 méter. A torony is otthont két éttermében forgatni 360.